Ixtapa/Zihuatanejo

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ixtapa/Zihuatanejo inkluderar Hotel Irma, Villas Mercedes och Hotel Zihua Express baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ixtapa/Zihuatanejo genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ixtapa/Zihuatanejo

från 455 SEK
från 686 SEK
från 1 515 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 648 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ixtapa/Zihuatanejo är juli, med ett genomsnitt på 848 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 686 SEK per natt. Det är 9 % lägre än det genomsnittliga priset 750 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
Närmaste flygplatsen för Ixtapa/Zihuatanejo är Ixtapa/Zihuatanejo (ZIH) (0,26 km).

Planera en resa till Mexiko