Ciudad Victoria

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ciudad Victoria inkluderar Departamentos & Suites Villa Teresa, Hotel Santander Inn & Suites och Hotel Maria Jose baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ciudad Victoria genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ciudad Victoria

från 380 SEK
från 386 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 374 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ciudad Victoria är september, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 424 SEK per natt. Det är 1 % lägre än det genomsnittliga priset 431 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ciudad Victoria är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,3 °C/68,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juni med en genomsnittstemperatur på 36,4 °C/97,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,2 °C/52,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Ciudad Victoria är Ciudad Victoria (CVM) (18,08 km).

Planera en resa till Mexiko