Chetumal

28 jan. 202029 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chetumal inkluderar Capital Plaza Hotel, City Express Chetumal och Fiesta Inn Chetumal baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chetumal genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chetumal

från 334 SEK
från 519 SEK
från 1 732 SEK

Vad säger resenärer om Chetumal?

9,8
Backpackers
8,3
Äventyrsresenärer
8,1
Miljöresenärer
6,7
Nattuggla
6,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (9)
Liza Prado
Liza PradoDenver
2017-01-06

Th huvudstad i delstaten Quintana Roo, är Chetumal en typisk gränsstad - egentligen inte en plats du vill spendera massor av tid (eller helst) men det kommer att fungera om du behöver ett anständigt hotell, bra eats, ett par attraktioner, och / eller en plats att fylla på souvenirer på loppmarknad.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2017-01-06

Jag har en konstig känsla för Chetumal. Det är en udda liten gränsstad där hälften av människor har udda brittisk stil namn (en kvarleva från när detta var alla brittiska Honduras), och en hel del av byggnaderna har fastnat i 60-talet. Det är svårt att tro att det är huvudstad i Quintana Roo, eftersom detta inte är verkligen sprudlar av energi. Men allt är billigt och folk är trevliga, och det känns inte sleazy som de flesta gränsstäder. Missa inte fiffiga handsnidade trä modell av den gamla staden (maqueta Payo Obispo) - det är i en stuga nere vid viken.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
2017-01-06

Medan Chetumal är en härlig plats att leva, och de lokala taxichaufförerna kommer att säga så, det är inte den mest spännande toursit destination. Om du är på väg till Belize Cayes, det finns en hög hastighet båt som kommer att gå härifrån till San Pedro och sedan Caye Caulker. Den alternativa rutten takign en buss till Belize City och sedan en vattentaxi därifrån, som tar mycket längre tid.

oscarr
oscarr
2017-01-06

Chetumal ett hörn av världen

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 433 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chetumal är december, med ett genomsnitt på 717 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 507 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chetumal är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 24,4 °C/75,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 33,8 °C/92,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 19,1 °C/66,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Chetumal är Chetumal (CTM) (2,28 km).

Planera en resa till Mexiko