Nouakchott

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nouakchott inkluderar Hôtel Semiramis, Hotel Mauricenter Nouakchott och Azalaï Hôtel Marhaba baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nouakchott genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nouakchott

från 799 SEK
från 1 186 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 749 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nouakchott är juni, med ett genomsnitt på 1 324 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 887 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nouakchott är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,8 °C/80,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 36,4 °C/97,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,9 °C/58,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Nouakchott är Nouakchott (NKC) (2,93 km).

Planera en resa till Mauretanien