Nouadhibou

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nouadhibou inkluderar Hotel Prestige, Apparts Hotel Esma och Hotel Sahel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nouadhibou genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nouadhibou

från 1 530 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 774 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nouadhibou är september, med ett genomsnitt på 1 274 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 749 SEK per natt. Det är 29 % lägre än det genomsnittliga priset 968 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nouadhibou är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,2 °C/73,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 31,1 °C/88,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,9 °C/58,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Nouadhibou är Nouadhibou (NDB) (3,25 km).

Planera en resa till Mauretanien