Ouarzazate

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ouarzazate inkluderar Appartement Galaxie, Résidence Karam och The Kozyhome baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ouarzazate genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ouarzazate

från 356 SEK
från 543 SEK
från 2 108 SEK

Vad säger resenärer om Ouarzazate?

9,8
Friluftsmänniskor
7,8
Historieälskare
7,2
Miljöresenärer
7,0
Äventyrsresenärer
6,4
Backpackers
Medlemmars omdömen (16)
Marta Martin
Marta MartinCiutadella
2013-04-08

Utan tvekan är Marocko ett land med stor charm, landet av den nedgående solen charm dig en oförglömlig upplevelse som inte kommer att lämna dig oberörd ... Vi organiserar unika, originella, kulturella och exotiska resor runt Marocko, med oss, Sahara expedition 4 x 4, kommer du att upptäcka charmen i detta så magiska land, bli kär i sitt folk och du vet vad den konventionella turist inte uppfattar. Vi kommer att vara bredvid dig för allt som du behöver, skräddarsy vi din resa om du vill, är vår prioritet att göra resan som passar dig. Våra resor syftar till att göra alla de som reser med oss, ha den mest av omgivningen, landskap, människor och dess gastronomi. För allt detta väljer vi i Marocko alltid olika vägar till klassiker och svårighets lämpar sig för alla nivåer Vi har ett utbud av boende som finns tillgängliga. Du kommer att vara värd på plats som går vidare för att passa dig, beroende på din budget och dina behov, så kan du stannar i 3, 4 eller 5-stjärniga hotell eller i fantastiska Ryads. Vi inbjuder dig att upptäcka skönheten och charmen i Marocko med oss. http://sahara-expedition-4x4.com

Eduardo Marimon
Eduardo MarimonBarcelona
2017-01-06

... Hot ... varm ... varm ....

Hicham Belkas
Hicham BelkasMilano
2017-01-06

Jag älskar det här stället. måste se

Kenan Denizkan
Kenan DenizkanGirne (Kyrenia)
2017-01-06

En plats måste ses ...

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 374 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ouarzazate är juli, med ett genomsnitt på 973 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 437 SEK per natt. Det är 20 % lägre än det genomsnittliga priset 526 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ouarzazate är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,5 °C/58,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 38,2 °C/100,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Ouarzazate är Ouarzazate (OZZ) (2,23 km).

Planera en resa till Marocko