Essaouira

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Essaouira inkluderar Hôtel Le Médina Essaouira Thalassa Sea & Spa - Mgallery, Atlantic Hostel och Essaouira Youth Hostel & Social Travel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Essaouira genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Essaouira

från 606 SEK
från 694 SEK
från 819 SEK

Vad säger resenärer om Essaouira?

9,8
Friluftsmänniskor
7,4
Historieälskare
6,7
Matälskare
6,7
Lyxresenärer
6,7
Backpackers
Medlemmars omdömen (38)
Alix F
Alix FEdinburgh
2017-06-19

Charmig fiskeby på Marockos kust. Det är känt för den starka vinden som blåser genom - det håller en hel del av solen-blötläggning turister borta under större delen av året utom höjden på sommaren, som jag inte emot. Jag älskade tyst. Det finns massor att utforska, från stadens befästa exteriör och fiskehamnen till sina smala gator på insidan. Denna plats har också massor av vattensporter, i synnerhet de som vinst från vinden (vindsurfing, till exempel).

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2016-01-11

tidigare Mogador Nice big stranden inte överfulla, bra camping ca. 15 min. till centrumet Od staden.

Phildonso Ballman
Phildonso BallmanSingapore
2016-01-02

Mycket mindre hektiskt sedan Marrakech denna vackra medicinsk stad är en avslappnad Marroccan hamnstad vid kusten med en vacker strand och perfekt stadiga vindar för surfing och skärmflygning.

lorraine Abelow
lorraine AbelowWestport
2017-06-19

Ökända blå dörrar - skäl till varför målade blå? Alla du frågar har ett annat svar. Mine är att det är min favoritfärg.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 450 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Essaouira är oktober, med ett genomsnitt på 762 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 462 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 519 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Essaouira är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,7 °C/63,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 22,2 °C/72,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,5 °C/52,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Essaouira är Essaouira (ESU) (15,33 km).

Planera en resa till Marocko