Casablanca

27 jan. 202028 jan. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Casablanca inkluderar Le 135 Hôtel, Atlas Almohades Casablanca City Center och Down Town Hotel by Business & Leisure Hotels baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Casablanca genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Casablanca

från 471 SEK
från 651 SEK
från 1 084 SEK

Vad säger resenärer om Casablanca?

9,8
Familjeresenärer
9,3
Äventyrsresenärer
7,8
Historieälskare
7,8
Nattuggla
7,7
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (102)
Elan Noelle
Elan NoelleSanta Cruz
2013-10-24

Detta är främst en affärsdestination, inte så mycket turistmål, men det är definitivt intressant, vilket ger en allvarlig smak av marockanska stadslivet. Trafiken är vild och kaotisk, men uppenbarligen har sin egen flöde om du vet hur man hanterar det. Hotell är ofta fulla på bara om någon tid på året, så boka tidigt om du har en särskild preferens. Under min vistelse, som vi strövade stadens gator, fanns nary turist i sikte, tills vi kom till kust Corniche område, med det är klubbar och kaféer, nära moskén Hassan II. Trots den uppenbara bristen på västerländska turister, lokalbefolkningen vet tydligt vad de är när det ser dem, så förväntar sig att befriended och erbjöd "hjälp" av många. Naturligtvis ersättningen förväntas. Många varor är tillgängliga till bra priser jämfört med väst, men det är en bra idé att räckvidden ut priser för saker som du kanske vill köpa innan shopping, kanske frågar typiska priser på ditt hotell. Som en foodie, hade jag kul provtagning erbjudanden från de många vagnar och stånd i Gamla Medina - kryddig escargot, ägg smörgås, stekt fisk, korv smörgås, traditionell Harira soppa, och mer - men det är nog inte för "känsliga-of -stomach "och feg. också definitivt försöka lamm i Marocko, bra att notera att fotografering är något främmande, och det rekommenderas att antingen be om lov innan du fotograferar, eller att skjuta under-cover. i vissa fall är det värt det att dela ut ett par dirham som ett tack. att få en taxi kan ta ett tag, men om det finns utrymme, kan du få ett delat med dig. alltid se till att föraren slår på mätaren, och låt dem inte citera dig en pris om du inte redan vet att det är en rättvis. Bussar inte rekommenderas transport för icke-lokalbefolkningen, om du inte har en lokal vägleda dig, som vi gjorde. i slutet av 2012, bör den nya spårvagn systemet vara i drift, förhoppningsvis lindra en del av den galna trafiken och packade bussar. Även om detta inte är en typisk turist plats, det finns mycket att se och göra, från gatukulturen till high end hamamer.

Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
2014-12-23

Casablanca har lite mer att rekommendera det än många besökare ge kredit, men jag har varit där flera gånger och fortfarande inte har Förhäxad av den. Det är för stor för att gå runt mycket lätt, vilket gör det svårt att hantera. Fortfarande ett par bonusar: taxichaufförer är för det mesta ärliga (alltid trevligt), och nu finns det en spårvagn, så jag ser fram emot att gå tillbaka och använda det. Även den gamla stadskärnan, med sina vackra Art Deco byggnader, är värt att se - spårvagnen går nu i mitten av de största, vackraste aveny.

Wahid Rouhli
Wahid RouhliCasablanca
2017-01-06

Casablanca är en vacker stad. men det är alltför trångt .. så du måste förvänta embouteillagesde överallt.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
2016-04-26

Inte den bästa av Marocko men it `värt att besöka. Casablanca kommer att vara i några år en bra plats för turism så snart de satt sin strandpromenaden och den vackra projekt vid stranden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 781 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Casablanca är december, med ett genomsnitt på 892 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 793 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Casablanca är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari 13,0 °C/55,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 26,4 °C/79,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,6 °C/47,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Casablanca är Casablanca Mohamed V. (CMN) (26,87 km).

Planera en resa till Marocko