Aït Benhaddou

28 okt. 201929 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Aït Benhaddou inkluderar Riad Tigmi du Soleil, Maison Berbère och Tigmi Hamid baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Aït Benhaddou genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Aït Benhaddou

från 175 SEK
från 344 SEK
från 1 064 SEK

Vad säger resenärer om Aït Benhaddou?

9,8
Andliga sökare
8,2
Historieälskare
6,7
Äventyrsresenärer
6,6
Konst & Designälskare
6,6
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (5)
Amudena
AmudenaMadrid
2017-01-06

Vi hade redan stannade i denna Riad vid andra tillfällen, men när resplanen tillåter oss sluta försöka sova i Riad Caravane. Det drivs av Andrea, en fransk med utsökt smak och gör att du känner dig hemma. Både rum och mat är det bästa du kan hitta i Marocko. Kommer definitivt att vara tillbaka!

Max Hodge
Max HodgeLondon
2016-02-17

För alla filmälskare som besöker landet, bör Ait Benhaddou förmodligen en av de första stopp på din lista. Denna superbt bevarade Kasbah har sett sin beskärda del av filmstjärnor i det förflutna, med Lawrence av Arabien och Gladiator båda filmas där. Som ett resultat av detta förblir Kasbah en mycket imponerande grupp av byggnader och nu återfinns i Unesco skydd. Väl värt en resa ut för att se Marockos bästa Kasbah, oavsett om du har sett någon av filmerna filmades här.

Greg G
Greg GHarrington Park
2014-04-27

Världsarv ligger ca tre timmar utanför Marocko. Ksar är vacker och väl värt resan.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
2013-03-23

Jag stannade här för några timmar på väg till öknen och jag är glad att jag gjorde. Unescos världsarvslista, är Ait Ben Haddou en befäst stad collectivly byggd tillsammans visa upp ett berg av gamla marockansk arkitektur. Det är otroligt roligt att utforska! De leverantörer som arbetar inom staden är mycket välkomna och uppmanar er att vandra runt, är det som att gå tillbaka i tiden. Få människor faktiskt bor där i dag, men om du råkar köra in i en familj som gör det kommer de bjuder in att se sina håll för några dirham naturligtvis. Jag träffade en riktigt snäll konstnär där som visade mig sitt hantverk och pratade med mig om de strukturer i staden. Jag tror också att förhandlingar är mycket lättare här än i de stora städerna, så spara lite shopping för Ait Ben Haddou!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 363 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Aït Benhaddou är februari, med ett genomsnitt på 463 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 413 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 408 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Aït Benhaddou är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 20,3 °C/68,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 38,2 °C/100,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Aït Benhaddou är Ouarzazate (OZZ) (25,42 km).

Planera en resa till Marocko