Malacka

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Malacka inkluderar Hatten Place Melaka, Hatten Hotel Melaka och Holiday Inn Melaka baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Malacka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Malacka

från 330 SEK
från 486 SEK
från 848 SEK

Vad säger resenärer om Malacka?

9,8
Matälskare
8,5
Historieälskare
8,1
Backpackers
7,0
Konst & Designälskare
6,7
Nattuggla
Medlemmars omdömen (118)
Cathy Eve
Cathy EveTaipei
2016-10-21

Coconut shake är min favoritdrink i Malacca. Du kan hitta denna dryck i många dryck står. Ibland skulle de sätta en skopa glass på toppen. Det är jättebra!

Isabella Lim
Isabella LimSingapore
2015-06-07

Är mycket trevlig plats massor av arv, men vädret är alldeles för varmt på en solig dag.

rafiq rusdi
rafiq rusdi
2015-04-03

Maten är också mycket bra och smaskiga och den här gången vi åt nasi arabiska gjorts av min väns far och även jag cannpt glömde var asam Pedas från Malacca mycket goda rätter och spännande platser att tillbringa en semester

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2017-04-12

Malacca är den historiska delstaten Malaysia, rik med arv byggnader, gamla landmärken och koloniala struktur. Det var här som koloniala krafter först tog kontakt med Malaysia, som så småningom formade landet i dess nuvarande ekonomiska och opitical systemet. Malacca är ett centrum för Peranakan kulturen. Baba-Nyoya, även känd som Pernakan eller Straits kinesiska, är ättlingar till ädla kineser som migrerat till de brittiska Straits Settlements i Singapore, Malacca och Penang, och antog malajiska kulturen.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Malacka är augusti, med ett genomsnitt på 735 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 349 SEK per natt. Det är 14 % lägre än det genomsnittliga priset 401 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Malacka är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,7 °C/81,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 33,1 °C/91,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,4 °C/74,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Malacka är Melaka (MKZ) (6,51 km).

Planera en resa till Malaysia