Kuala Terengganu

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kuala Terengganu inkluderar The Rise Room, Felda Residence Kuala Terengganu och DJ Citi Point Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kuala Terengganu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kuala Terengganu

från 299 SEK
från 512 SEK

Vad säger resenärer om Kuala Terengganu?

9,8
Äventyrsresenärer
9,1
Friluftsmänniskor
6,5
Matälskare
6,3
Backpackers
5,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (19)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2015-02-21

Kuala Terengganu är ett av staten Malaysia. Den populära rese plats är Pulau Redang och Perhentian. De flesta människor här är Malay, endast en del av kinesiska och indianer bodde här. Om du valt att gå till Pulau Redang med båt, kommer Malay lokalbefolkningen rekommenderas du inte att få fläsk eller äta fläsk.

Juno Kim
Juno KimAnchorage
2014-04-30

Terengganu är ett statligt på den östra kusten av den malaysiska halvön. Det är mest känd för sin fantastiska dykning öar, som Perhentian och Redang. Lätt att nå med en timmes lång flygning från huvudstaden Malaysia, Kuala Lumpur, och även långväga buss från KL, Penang, och många andra städer. Många resenärer kommer hit för att snorkla eller dyka på öarna, men kusten själv är ganska laid back och fredlig. Det är en stor destination för vattensporter. Lake Kenyir, en konstgjord sjö som skapats av uppdämning av Kenyir River i Ulu, innehåller flera öar och erbjuder en vacker utsikt över dammen. Terengganu erbjuder också en utmärkt mat scen, inklusive Nasi kerabu, allmänt känd som "blå ris. Många bevarande verk pågår, såsom att skydda havssköldpaddor "häckningsplats. Till skillnad från andra stater i Malaysia, är mer än 90% av befolkningen i Terengganu muslim. Precis som dess smeknamn, Darul Iman (Adobe tro på Allah) antyder är Terengganu känd som en konservativ stat. De flesta av gatuskyltar är huvudsakligen skrivna på arabiska, tillsammans med engelska och malajiska. Även om Terengganu är väl känd för sina stränder, glöm inte att täcka dina axlar och knän för den lokala kulturen.

Cath B
Cath BTampines
2013-10-31

En inkörsport till Pulau Redang, Pulau Kapas & Pulau Perhentian öar, oas av sol, hav och hav vid östkust Malaysia. En mikrokosmos av Malaysias ekonomiska explosion: fiskeläge slår olja, följer modernitet. Kuala Terengganu är förvånansvärt attraktiv trots att antalet nybyggda (med petro rikedom), sterila utseende skyskrapor. Det finns en strandpromenad, ett par anständigt stränder, några gamla kampong stil hus gömda bland höghusen och en av östra Peninsular Malaysia vackraste Chinatowns. Med skaldjur tunga lokala rätter och goda kommunikationer, är KT värt en dag eller två i mellan öarna och djungler. Upptäck 1001 saker att göra i vackra Terengganu.

enoxis xylotto
enoxis xylottoTampines
2013-03-23

stad med unika mat

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kuala Terengganu är juli, med ett genomsnitt på 399 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 262 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 333 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kuala Terengganu är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 26,7 °C/80,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,8 °C/91,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 23,1 °C/73,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Kuala Terengganu är Kuala Terengganu (TGG) (6,53 km).

Planera en resa till Malaysia