Kota Kinabalu

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kota Kinabalu inkluderar Horizon Hotel, The Palace Hotel Kota Kinabalu och Avangio Hotel Kota Kinabalu Managed by Accor baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kota Kinabalu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kota Kinabalu

från 367 SEK
från 709 SEK
från 1 325 SEK

Vad säger resenärer om Kota Kinabalu?

9,8
Matälskare
9,3
Hälsa
9,3
Äventyrsresenärer
9,2
Familjeresenärer
8,5
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (100)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2017-06-22

Vattnet i Kota Kinabalu är vacker. Glöm inte att bo nära vattnet framför nära tidpunkten för solnedgången. Borneo erbjuder ett av de bästa solnedgångarna i världen. Kota Kinabalu är centrum för turismen i Borneo ön. Lätt plats att fånga lokala flygningar till andra delar av ön också. Om du letar efter några dagsturer nära staden, det finns flera alternativ till de närliggande öarna. Utmärkta platser att snorkel och njuta av solen.

Tony V
Tony VSeattle
2016-11-23

Du kan gå hela längden av det centrala området i ca 30 minuter, men staden och Sabah har mycket att erbjuda. Från strandpromenaden barer med utsikt över vatten / fiskare båtar, till lokala marknader fisk med massor av grillad fisk och skaldjur, till köpcentra, till turistattraktioner som Signal Hill ... det finns en hel del att uppleva i staden. Men vi stannade i tre dagar och kände att vi kunde uppleva en hel del av vad staden hade att erbjuda. Rekommendera för en unik upplevelse, men inte säker på om jag skulle gå tillbaka en andra gång

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2015-01-04

En tropisk kuststad, utveckla i takt med en östasiatisk stad. Det har några underbara skaldjur, stora asiatiska kryddor och tropiska fruktsmaker. Att hitta bra ställen att äta definitivt kolla in denna foodie blogg: http://www.sabaheats.com/ Det är en hip stadsdel vid vattnet bredvid den nya Oceanus Mall för att få drycker på natten, eller bege dig till Tanjung Aru Beach för kvällsdrink och ett dopp i havet. Jalan Gaya gatan har en koncentration av backpacker hotell och är centralt beläget. Den har också en stor blandning av nya trendiga restauranger och billiga lokala eats. Ganska mycket allt är gångbar i KK om du kan bära höra, och / eller regn. Tyvärr Tunku Abdul Rahman Park består av fyra öar bara off-shore är inte mycket av ett marint reservat alls. Tänk på det mer som en marin Disneyland för personer som aldrig har gjort mycket av något "marina" innan. Det finns snabbgående båtar passerar det hela tiden, kan du inte simma någonstans utanför vissa restriktiva flytande bojar, tre av öarna, erbjuder allt du kan äta inaktuella bufféer, och de flesta besökare inte runt i vattnet i flytvästar, eftersom de inte kan simma. Se upp för glas på stranden, och maneter i vattnet. De flesta av koraller är också död här. Ändå, om du vet vad som väntar, är stranden vid Manukan Island trevligt. Bara inte förvänta sig en nationalpark, eller lugnet av bilderna som används för att boka den.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2014-12-13

KK är en trevlig, modern kuststad i Sabah med utmärkta matställen, en stor natt / fiskmarknaden, och en perfekt hoppa ut punkt innan utforska resten av Sabah, Borneo. basera också för att utforska de närliggande öarna, som har några bra stränder och snorkling. har också några bra budget logi.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 398 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kota Kinabalu är september, med ett genomsnitt på 622 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 398 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 476 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kota Kinabalu är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,8 °C/82,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 32,0 °C/89,6 °F. Den kallaste månaden är oktober, med en genomsnittstemperatur på 24,5 °C/76,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Kota Kinabalu är Kota Kinabalu (BKI) (8,28 km).

Planera en resa till Malaysia