Kota Bharu

16 jan. 201917 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kota Bharu inkluderar Holiday Villa Hotel & Suites Kota Bharu, Hotel Perdana Kota Bharu och Grand Riverview Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kota Bharu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kota Bharu

från 195 SEK
från 321 SEK
från 372 SEK

Vad säger resenärer om Kota Bharu?

9,8
Familjeresenärer
9,0
Affärsresenärer
9,0
Matälskare
6,8
Backpackers
6,8
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (6)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2014-07-17

Kota Bahru är huvudstad i Kelantan, det bästa stället att uppskatta Kelantanese kultur hantverk. Det är en livlig stad känd för sina ornately trishaws. Kulturcentret visa dagliga demonstrationer av populära folk konst och fritidssysselsättningar som Wayang Kulit, Silat, Gasing. Wau och Rebana.

@LilyRiani
@LilyRianiTampines
2013-06-09

En drake-maker eller "Wau" som de kallar det finns en unik konstform endast existerar i delstaten Kelantan i Malaysia. Beläget i nordligaste land på östkusten, erbjuder en unik blandning av mat, kultur och hantverk som ingjuta en känsla av Siam. En nästan förlorade konst, kite-makers kompetens och affärshemligheter är vidare till nästa generation av blod-line.

Evan Roth-Howe
Evan Roth-HoweBoston
2017-01-06

Inte gå för långt ur vägen för det, men Kota Bharu är en intressant stad värt ett par dagar på väg till / från Perhentian Islands.

Aqil Hadif
Aqil HadifTampines
2013-03-29

DETTA ÄR Kota Bharu

Planera en resa till Malaysia