Johor Baharu

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Johor Baharu inkluderar KSL Hotel & Resort, Berjaya Waterfront Hotel Johor Bahru och Doubletree By Hilton Hotel Johor Bahru baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Johor Baharu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Johor Baharu

från 300 SEK
från 450 SEK
från 738 SEK

Vad säger resenärer om Johor Baharu?

9,8
Matälskare
8,6
Familjeresenärer
7,4
Affärsresenärer
6,4
Friluftsmänniskor
5,7
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (91)
Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-01-04

Johor Bahru är statens huvudstad Johor. Besökarna huvudet vanligen för Johor Bahru kungliga palats och livliga marknader natt, betraktas som en del av statens bästa attraktionerna.

Violet Lee
Violet Lee
2014-08-09

Ha ett öppet sinne. JB är så stor. Utforska i inre JB kallas Iskandar där stora varuhus och hyper marts säljer nästan allt u vill så billigt. Matställen och restaurents fodrade varje väg och gator. Mycket trevlig och välsmakande. Viktigt är att de fortfarande betjänar kunder till skillnad från Sg! Delar är större och valuta för pengarna. Vara 2prepared tillbringa en hel dag verkligen!

Raymond Kong
Raymond KongKuala Lumpur
2014-08-09

En cowboy stad. Inte mycket förändringar för årtionden. Smutsiga unswept områden längs de flesta platser. Inte känna sig säkra som jag nästan framtvingade vid KTM järnvägsstationen.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

En omedelbar och skarp skillnad till den antiseptiska Singapore. En grundgy stad på fel sida av gränsen, med några anmärkningsvärda gamla moskéer, och billig mat.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Johor Baharu är augusti, med ett genomsnitt på 463 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 275 SEK per natt. Det är 36 % lägre än det genomsnittliga priset 376 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Johor Baharu är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,6 °C/81,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 32,3 °C/90,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Johor Baharu är Johor Bahru (JHB) (21,62 km).

Planera en resa till Malaysia