Mahajanga

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mahajanga inkluderar Villa Maroala Avec Piscine, Pawane och Villa Ny Onja baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mahajanga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 261 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mahajanga är oktober, med ett genomsnitt på 510 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 436 SEK per natt. Det är 4 % högre än det genomsnittliga priset 417 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Mahajanga är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,7 °C/83,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,7 °C/92,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 18,4 °C/65,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Mahajanga är Mahajanga (MJN) (6,86 km).

Planera en resa till Madagaskar