Kaunas

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kaunas inkluderar Park Inn by Radisson Kaunas, Best Western Santakos Hotel och Daugirdas Old City Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kaunas genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kaunas

från 502 SEK
från 613 SEK

Vad säger resenärer om Kaunas?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Historieälskare
8,7
Hälsa
8,7
Matälskare
8,7
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (23)
Amanda Cropper
Amanda CropperWashington, DC
2017-05-25

Väldigt söt. Inte riktigt lika intressant som Vilnius, men ändå värt att kolla in. Museum of the Devil är ganska intressant!

Sarah Warren
Sarah WarrenPedregoso, San Jose, Costa Rica
2017-05-25

Pittoreska och oändligt promenera, är Litauens näst största stad bekväm och kosmopolitiska alla på samma gång.

Liudmila Germany
Liudmila GermanyBremerhaven
2017-01-06

Trakai, Litauen Observatory ... Mer information om Litauen http://www.lithuania-photo.com

Francis Tapon
Francis TaponSan Francisco
2017-05-25

Ett skäl att älska Kaunas är att det är den näst mest fotgängarvänliga stad i Europa (efter Venedig). Fotgängare dominerar Gamla Stan och Laives Alėja, den längsta gågatan i Europa 1,7 kilometer lång. Denna zon startar med en dyster minnesmärke Romas Kalanta, en student som brände sig själv till döds i 1972 för att protestera kommunismens förtryckarregim. Från den monument kan du se på drygt en mil bort, i slutet av gågatan-the slagna Ärkeängeln Mikaels kyrka, som ligger på Nepriklausomybės aikste (Independence Square). Om man räknar Gamla stans fot vänliga områden (där bilarna är sällsynta), då den totala fotgängare avståndet är över tre kilometer (två miles).

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 471 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kaunas är juli, med ett genomsnitt på 545 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 471 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 514 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kaunas är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,7 °C/35,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,5 °C/74,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på −4,8 °C/23,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Kaunas är Kaunas (KUN) (14,37 km).

Planera en resa till Litauen

I och omkring Kaunas