Louang Prabang

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Louang Prabang inkluderar Lakhangthong Boutique Hotel, Vangsavath Hotel och Khammany Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Louang Prabang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Louang Prabang

från 494 SEK
från 1 287 SEK
från 2 824 SEK

Vad säger resenärer om Louang Prabang?

9,8
Backpackers
7,9
Andliga sökare
7,4
Friluftsmänniskor
6,8
Matälskare
6,5
Historieälskare
Medlemmars omdömen (75)
Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017-07-28

En av mina favorit städer i världen. Kommer med Slowboat ner Mekong från norra Thailand och kommer att dra i stillhet. Medan staden har definitivt blivit en hotspot på backpacker trail, upprätthåller det en hel del av sin avslappnade charm. Vakna vid soluppgång att titta på munkarna parad genom gatorna i ljusa orange kläder tigger för allmosa (ris för dagen), ta en båt uppför floden till den fantastiska buddah grottor, eller bara koppla av med en kall öl lao att ta i solnedgången över Mekongfloden.

Pippa Vague
Pippa VagueWellington
2015-09-20

Det säger sig självt att Luang Prabang är en av höjdpunkterna i besöker Laos - allt du har hört talas om det är sant. Gå runt den gamla staden blötläggning i den vackra franska arkitektur, gå till marknaderna, och stoppa genom Wat Xieng Thong. Sedan gå upp tidigt en morgon och gå med lokalbefolkningen ger allmosor till de lokala munkarna.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Luang Prabang är orättvist identifieras med (och ofta reduceras till) dess nu långt alltför turistiska gryningen buddhistisk almsgiving ceremoni, och det är synd. Eftersom medan synen av munkar barfota och i orange kläder tiggeri ris kan vara en intressant ritual, det finns betydligt mer till Luang Prabang än en engångs ceremoni. Till att börja med, är den antika staden underbara, med överdådigt restaurerade trä koloniala hus, många omvandlas till utmärkta pensionat. Mer, det är en fantastisk mat stad, med utmärkt Lao och SE asiatiska köket, men också enastående och uppfinnings europeisk mat. Det har fått en enastående Hmong marknad med stora textil hantverk, och en underbar natt livsmedelsmarknaden. Kullen tempel med utsikt över staden är underbara för en solnedgång, och - bäst av allt - staden utstrålar den avslappnade Lao charm och gästfrihet. En av mina favoritplatser i världen, och inte att missa.

Georgina Iraheta
Georgina IrahetaAten
2013-12-21

Kärlek Luang Prabang! Denna stad har något magiskt om det. Det är full av färger och luften fylld med rökelse. Bra mat för mindre än $ 2 vid livsmedelsmarknaden, fantastisk shopping också. Gå till en om elefantläger i närheten eller vandra till några av de minoritet byar. En riktigt vacker plats!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 325 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Louang Prabang är juni, med ett genomsnitt på 650 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 487 SEK per natt. Det är 6 % högre än det genomsnittliga priset 457 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Louang Prabang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 16,5 °C/61,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 24,3 °C/75,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 8,7 °C/47,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Louang Prabang är Louang Prabang (LPQ) (2,67 km).

Planera en resa till Laos