Santiago de Cuba

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santiago de Cuba inkluderar Iberostar Heritage Casa Granda, Iberostar Heritage Imperial och Hostal Casa Sol baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santiago de Cuba genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santiago de Cuba

från 604 SEK
från 871 SEK
från 921 SEK

Vad säger resenärer om Santiago de Cuba?

9,8
Historieälskare
9,8
Nattuggla
Medlemmars omdömen (16)
Monica Suma
Monica SumaBukarest
2014-05-29

Santiago de Cuba är den näst största staden i landet och födelseplatsen för den kubanska revolutionen. Detta var traditionell dans, El Son, fick sin start och där en stor majoritet av den afro-kubanska samhället är bosatt. Ett bevis på att det högre antalet Santeria initierar, alla bär vita kläder. Några av Kubas mest kända musiker, inklusive Compay Segundo, Ibrahim Ferrer och Eliades Ochoa föddes här, som alla deltagit i Buena Vista Social Club. Den 1 januari 1959 proklamerade Fidel Castro seger den kubanska revolutionen från en balkong på Santiago de Cuba stadshus. Själva staden är en kommersiell liv och rörelse som ingen annan i Kuba, dess huvudgator flankerad av leverantörer på den ena eller den andra säljer olika objekt från ingångarna av sina byggnader.

Freddie Wise
Freddie WiseLondon
2013-02-04

Jag föreslår att du prova restaurangen La Careta när du besöker denna stad och titta på solnedgången från Hotel Casa Grande takterrass smuttar deras läckra Pina Colada.

Thomas Foran
Thomas ForanCromwell
2014-10-16

vad en spännande stad ... fylld med konstverk ... och massor av dans företag

Brad Krulicki
Brad Krulickicambridge
2017-01-06

Jag går tillbaka i ett pulsslag !!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 336 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santiago de Cuba är januari, med ett genomsnitt på 436 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 510 SEK per natt. Det är 29 % högre än det genomsnittliga priset 359 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santiago de Cuba är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,0 °C/80,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 20,1 °C/68,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Santiago de Cuba är Santiago (SCU) (6,68 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Guantanamo Los Canos (70,30 km)

Planera en resa till Kuba