Santa Clara

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santa Clara inkluderar Hostal Escaleras de Marian Backpackers, Hostal Casa Lorenzo och Hostal Villa Cristal baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santa Clara genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santa Clara

från 661 SEK
från 922 SEK

Vad säger resenärer om Santa Clara?

9,8
Historieälskare
7,0
Backpackers
6,9
Nattuggla
6,1
Äventyrsresenärer
6,0
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (10)
Brian Cousins
Brian CousinsVictoria
2016-04-24

Föreställ stadens offentliga orkester som spelar två fria kväll konserter varje vecka från den stora bandshell i Central Park, som börjar med nationalsången skarp vid 08:00. Visa låtar; klassisk; jazz-inspirerade; alla med en kubansk / Latin inflytande. Familjer och ungdomar samlas och promenera genom parken, ibland efter att ha besökt Boulevard gågatan bara två korta kvarter bort. Popcorn leverantörer. Kanske en kubansk sandwich (skinka, ost och pickle) och en Cristal öl från cafeterian intill hotellet? En levande kvartett spelar i öppen bar tvärs över gatan från en park hörnet. Små barn njuta av en mula vagn åktur. Lovers - raka och homosexuella. Då kanske en konsert i den vackert restaurerade tre balkong teater i ena änden av parken. Vad är det i dag? En balett truppen från den berömda balettskola i Camaguey? En besökande tangoband från Argentina? Den årliga sångskrivtävling med 10 finalister från provinsen Villa Clara? $ 5 för turister, 5 pesos (25 cent US) för kubaner. Var försiktig i billig italiensk restaurang på ett hörn - det är prissatt i pesos men de kommer ibland ut intet ont anande turister i $. Så mycket liten tid korruption som människor kämpar med låga inkomster. Två närliggande - den nyare "Amerika" (liten men med en pool och restaurang) eller grundläggande och ekonomisk 10-story "Santa Clara Libre" med en obestridliga frukostbuffé men en vacker utsikt på översta våningen .. Det här är bara början för att utforska staden Santa Clara och den unika kulturen i Kuba. Låt oss hoppas att nya amerikanska inflytandet inte kommer att ge amerikanska kommersiella värden till en sådan vacker plats.

Benjamin Starkey
Benjamin StarkeyManchester
2015-11-22

Placering av revolutionens mest berömda slaget är Ernesto "Che" Guevaras seger firas av många statyer av gerilla. Även om inte som vykort perfekt som Trinidad, har Santa Clara några fantastiska arkitekturen i sin egen, i kombination med tråkiga påminnelser såsom sönderskjutna fasaden på centralt belägna Hotel Santa Clara Libre. Förutom att cruising sevärdheter, inklusive Guevaras mausoleum genom stadens hästdragna kollektivtrafik, ta tid att vandra dess gator, krypa in i hålet i väggen stil kaféer, och chatta med kubaner, som är särskilt vänliga här.

Monica Suma
Monica SumaBukarest
2014-05-29

Hem till den tredje största universitet i landet, är Santa Clara full av unga människor. Det är också lite ämnet. Lokala livet kretsar kring Parque Vidal, där ungdomar samlas i vad blir en livlig kubanska scen. På grund av det stora antalet studenter har Santa Clara ett pulserande och kantig nattliv. Ett exempel är det bohemiska terrassbaren Peña El Mejunje med sina poesiläsningar och liveframträdanden. Santa Clara är också platsen för att hylla ikoniska revolutionär och martyr Che Guevara, vars minne cherised på Che Guevara Mausoleum och förblir diskret bevarade i Che Guevara Memorial, tillsammans med sina 18 kolleger fallna kamrater.

Bob Schafer
Bob SchaferSaskatoon
2017-01-06

En mycket trevlig stad. Che Guevara Mausoleum och statyn var min favorit del. Så intressant var hans liv.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 324 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santa Clara är februari, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 524 SEK per natt. Det är 27 % högre än det genomsnittliga priset 380 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santa Clara är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 23,6 °C/74,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 30,0 °C/86,0 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 14,3 °C/57,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Santa Clara är Santa Clara (SNU) (9,04 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Cienfuegos (54,67 km) Trinidad (68,33 km)

Planera en resa till Kuba