Nueva Gerona

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nueva Gerona inkluderar Hotel Rancho el Tesoro, Villa Isla de la Juventud och Rancho El Tesoro baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nueva Gerona genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 250 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nueva Gerona är januari, med ett genomsnitt på 5 328 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 299 SEK per natt. Det är 150 % lägre än det genomsnittliga priset 750 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nueva Gerona är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 18,5 °C/65,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 21,7 °C/71,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 14,7 °C/58,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Nueva Gerona är Nueva Gerona (GER) (5,97 km).

Planera en resa till Kuba