Camagüey

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Camagüey inkluderar Hotel E Camino de Hierro, Islazul Hotel Puerto Príncipe och BlueRoom & Hostal Corona baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Camagüey genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Camagüey

från 698 SEK
från 873 SEK

Vad säger resenärer om Camagüey?

9,8
Historieälskare
8,2
Konst & Designälskare
6,5
Backpackers
Medlemmars omdömen (9)
Benjamin Starkey
Benjamin StarkeyManchester
2015-11-26

Sägs vara utformade för att förvirra skövla pirater kan Camagüey spagetti gatunät vara förvirrande, men gör för en rolig stad att vandra. Otaliga kyrkor göra för vackra landmärken, medan taket barer med utsikt över denna vackra stad, redovisas med Unescos världsarvslista status 2008. Samtidigt strosa på kullerstensgator, håll ögonen öppna för en rad uppfinningsrika bitar av gatukonst, ansikten inklusive oberoende hjälte José Martí mejslas i skröpliga stuckatur byggnader.

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
2015-06-04

Camagüey, i provinsen Camagüey, är en en verklig labyrint. Den typiska effekt som den har på människor är en kärlek eller hat reaktion. Det är säkerligen mycket unik i sitt sätt, helt skiljer sig från resten av landet. Byggt i en medina stil för att hålla bort fiender som skulle lätt gå vilse i det, besökare har svårt att hitta sin väg runt staden, oavsett hur hårt de studerar sina kartor. Stadens centrum är en UNESCO: s världsarvslista sedan 2008. Det finns många paintersì studios, och det är packat med konstgallerier. Det är trångt och ibland rörigt och det kan vara mycket varmt.

Monica Suma
Monica SumaBukarest
2014-05-29

Hem till en stor gemenskap av konstnärer och en till synes oändlig rad av koloniala hus och vindlande gator, kanske Kubas tredje största stad och en Unescos världsarvslista, Camagüey, bara fånga ditt hjärta. För konst och arkitektur älskare, det är verkligen ett paradis. Det finns otaliga ateljéer du kan besöka. För en äkta sätt att navigera i staden, hoppa på de lokala bici taxibilar som målas av den märkliga konstnären Martha Jimenez. Vid slutet av dagen, njuta av middag på Restaurante 1800 i Plaza San Juan de Dios, följt av dans på Casa de la Trova.

Leonardo López
Leonardo LópezGuayaquil
2017-01-06

Vackra människor och plats.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 361 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Camagüey är augusti, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 461 SEK per natt. Det är 12 % högre än det genomsnittliga priset 405 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Camagüey är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 24,9 °C/76,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 32,3 °C/90,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 19,0 °C/66,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Camagüey är Camaguey (CMW) (7,85 km).

Planera en resa till Kuba