Vrsar

27 okt. 201928 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vrsar inkluderar Resort Belvedere, Petalon Resort och Camping Resort Tina Vrsar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vrsar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vrsar

från 838 SEK
från 875 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 500 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vrsar är juli, med ett genomsnitt på 1 225 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 925 SEK per natt. Det är 12 % högre än det genomsnittliga priset 814 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vrsar är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 16,0 °C/60,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,6 °C/83,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,2 °C/39,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Vrsar är Pula (PUY) (38,05 km).

Planera en resa till Kroatien