Vrsar

25 juli 201926 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vrsar inkluderar Resort Belvedere, Petalon Resort och Mobile Homes Tina Vrsar baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vrsar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vrsar

från 612 SEK
från 728 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 466 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vrsar är augusti, med ett genomsnitt på 1 515 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 862 SEK per natt. Det är 7 % högre än det genomsnittliga priset 800 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vrsar är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 24,8 °C/76,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,6 °C/83,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,2 °C/39,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Vrsar är Pula (PUY) (38,05 km).

Planera en resa till Kroatien