Vela Luka

27 juli 201928 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Vela Luka inkluderar Apartments Belvedere, Stone House San Pelegrin och Holiday Home Gradina 4457 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Vela Luka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Vela Luka

från 575 SEK
från 551 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 493 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Vela Luka är december, med ett genomsnitt på 727 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 634 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 598 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Vela Luka är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 26,9 °C/80,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,6 °C/92,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Vela Luka är Bol (BWK) (36,02 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Split (72,64 km)

Planera en resa till Kroatien