Tribunj

26 okt. 201927 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tribunj inkluderar Apartments & Rooms Tony, Apartments Petra och Comfortable Apartments Ljubica Near the sea baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tribunj genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 586 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tribunj är juli, med ett genomsnitt på 1 010 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 661 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 715 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tribunj är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 15,6 °C/60,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,7 °C/87,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 1,4 °C/34,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Tribunj är Zadar (ZAD) (49,21 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Split (50,74 km)

Planera en resa till Kroatien