Slavonski Brod

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Slavonski Brod inkluderar Guesthouse Coco, Apartment Rita och Bed and Breakfast Magnus baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Slavonski Brod genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Slavonski Brod

från 199 SEK
från 264 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 282 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Slavonski Brod är augusti, med ett genomsnitt på 587 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 481 SEK per natt. Det är 14 % högre än det genomsnittliga priset 413 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Slavonski Brod är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 21,5 °C/70,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 28,2 °C/82,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,5 °C/25,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Slavonski Brod är Banja Luka (BNX) (60,78 km).

Planera en resa till Kroatien