Skradin

24 okt. 201925 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Skradin inkluderar Apartment Nina, Holiday Home Skradin with Sauna I och Apartments & Rooms Formenti baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Skradin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Skradin

från 320 SEK
från 351 SEK

Vad säger resenärer om Skradin?

9,8
Familjeresenärer
7,5
Miljöresenärer
7,5
Äventyrsresenärer
7,5
Matälskare
Medlemmars omdömen (5)
Mark Hellemans
Mark HellemansAntwerpen
2017-01-06

Skradin är porten till Krka nationalpark, men i sig också ett trevligt ställe att tillbringa en tid. En stad med en lång historia som är var en Liburnian eller illyriska stad, innan det blev en viktig romersk stad ( "Scardona"). Det är nu en mycket liten stad (endast en huvudgata), mysig och avslappnad, med en stor småbåtshamn bifogas. Båtarna till Skradinski Buk, ingång till Krka nationalpark härifrån. Scradin är också känt som en favorit semester plats för Bill Gates om det triviala faktum intresserar dig. Det har endast ett fåtal hotell / pensioner och flera lägenheter för uthyrning. Det kan nås med bil, båt eller kollektivtrafik (från Sibenik).

Onar Rab
Onar Rab
2012-08-14

Tea M
Tea M
2015-11-18

Stig Skoglund
Stig SkoglundNordby, Akershus, Norway
2014-06-19

Vanliga frågor

I Skradin är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 15,6 °C/60,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,7 °C/87,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 1,4 °C/34,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Skradin är Split (SPU) (43,41 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Zadar (54,99 km)

Planera en resa till Kroatien