Rogoznica

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rogoznica inkluderar Kuća na Plaži, Holiday Home Penić och Villa Pomalo baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rogoznica genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rogoznica

från 663 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 634 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rogoznica är juli, med ett genomsnitt på 1 197 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 950 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rogoznica är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 24,2 °C/75,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,7 °C/87,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 1,4 °C/34,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Rogoznica är Split (SPU) (26,64 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bol (63,70 km)

Planera en resa till Kroatien