Rijeka

25 juli 201926 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rijeka inkluderar Hotel Villa Kapetanovic, Hotel Bonavia Plava Laguna och Hotel Jadran baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rijeka genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rijeka

från 876 SEK
från 1 273 SEK

Vad säger resenärer om Rijeka?

9,8
Historieälskare
9,8
Matälskare
9,8
Konst & Designälskare
7,5
Nattuggla
Medlemmars omdömen (12)
Ognjena
OgnjenaOstarski Stanovi
2017-03-15

Kroatiens tredje största stad, Rijeka är en livlig blandning av gritty 20th century port och Italianate Habsburg storhet. De flesta människor går igenom vägen till öarna eller Dalmatien, men de som pausar kommer att upptäcka charm, kultur, gott nattliv, spännande festivaler och Kroatiens mest färgrika karneval. Trots vissa beklagliga arkitektoniska satsningar i utkanten är mycket av mitten full av utsmyckade österrikiska ungerska byggnader. Det är en överraskande frodig stad när du har lämnat sin betongkärna, som innehåller Kroatiens största hamn, med fartyg, last och kranar som ligger vid vattnet. Rijeka är ett viktigt transportcentrum, men eftersom det inte finns någon riktig strand i staden, bygger de flesta sig i närheten av Opatija.

Maxine Jones
Maxine JonesState College
2017-01-06

Bilderna postat ger en stor beskrivning av Rijeka. Kustlandskap blandas med gammaldags.

Ivana Sabol
Ivana SabolVukovar
2012-12-14

Katsuhiko Masuda
Katsuhiko Masuda
2011-10-01

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 524 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rijeka är augusti, med ett genomsnitt på 769 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 524 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 614 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rijeka är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 25,3 °C/77,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,1 °C/84,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 4,2 °C/39,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Rijeka är Rijeka (RJK) (16,23 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Pula (63,08 km)

Planera en resa till Kroatien