Rakovica

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Rakovica inkluderar House Leonarda, House Stefanac och Guest House Adrijana baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Rakovica genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Rakovica

från 772 SEK
från 1 278 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 430 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Rakovica är juli, med ett genomsnitt på 747 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 519 SEK per natt. Det är 13 % lägre än det genomsnittliga priset 591 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Rakovica är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 1,3 °C/34,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 26,6 °C/79,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,4 °C/24,1 °F.

Planera en resa till Kroatien