Premantura

24 okt. 201925 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Premantura inkluderar Apartments Villa Suncokret, Guesthouse Istra Premantura och Bed & Breakfast Villa Adriana baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Premantura genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Premantura

från 998 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 627 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Premantura är juli, med ett genomsnitt på 1 242 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 966 SEK per natt. Det är 5 % högre än det genomsnittliga priset 913 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Premantura är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 17,3 °C/63,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Premantura är Pula (PUY) (10,01 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Rijeka (69,17 km)

Planera en resa till Kroatien