Podgora

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Podgora inkluderar House Pivcevi, Medora Auri Family Beach Resort och Medora Auri Family Beach Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Podgora genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Podgora

från 1 883 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 645 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Podgora är juli, med ett genomsnitt på 1 232 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 716 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 781 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Podgora är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 26,9 °C/80,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,6 °C/92,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,6 °C/36,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Podgora är Bol (BWK) (32,33 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Split (71,24 km)

Planera en resa till Kroatien