Novi Vinodolski

24 okt. 201925 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Novi Vinodolski inkluderar Apartments Pavelic, Apartments Tepavac och Villa Lily baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Novi Vinodolski genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Novi Vinodolski

från 2 805 SEK
från 1 776 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 640 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Novi Vinodolski är december, med ett genomsnitt på 2 296 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 828 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 900 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Novi Vinodolski är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 17,3 °C/63,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,5 °C/85,1 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 5,8 °C/42,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Novi Vinodolski är Rijeka (RJK) (19,87 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Pula (72,96 km)

Planera en resa till Kroatien