Murter

27 juli 201928 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Murter inkluderar Apartments David, Apartment Sole och Apartments Mila baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Murter genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Murter

från 340 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 657 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Murter är augusti, med ett genomsnitt på 1 009 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 727 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 803 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Murter är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 24,2 °C/75,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,7 °C/87,3 °F. Den kallaste månaden är februari, med en genomsnittstemperatur på 1,4 °C/34,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Murter är Zadar (ZAD) (36,09 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Split (64,97 km)

Planera en resa till Kroatien