Milna

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Milna inkluderar Apartments Dalmatinska Kuća, Apartments Kristina och Apartments Agava baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Milna genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Milna

från 293 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 587 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Milna är mars, med ett genomsnitt på 1 678 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 833 SEK per natt. Det är 10 % lägre än det genomsnittliga priset 919 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Milna är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 25,1 °C/77,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,2 °C/37,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Milna är Bol (BWK) (19,65 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Split (26,12 km)

Planera en resa till Kroatien