Marina

27 juli 201928 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Marina inkluderar Apartments Marina, Villa Opatija och Villa Marija baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Marina genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Marina

från 405 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 563 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Marina är december, med ett genomsnitt på 1 535 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 598 SEK per natt. Det är 20 % lägre än det genomsnittliga priset 720 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Marina är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 25,1 °C/77,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,2 °C/37,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Marina är Split (SPU) (15,44 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Bol (52,99 km)

Planera en resa till Kroatien