Lumbarda

28 juli 201929 juli 2019

2 gäster - 1 rum

Fly Stay Save + Få särskilda hotellrabatter när du bokar flyg via oss. Jippi!
Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lumbarda inkluderar Apartments Villa Olea, Apartments Villa Maris och Sunshine Apartments Lumbarda baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lumbarda genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lumbarda

från 1 267 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 528 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lumbarda är augusti, med ett genomsnitt på 809 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i juli förra året var 634 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lumbarda är den förväntade genomsnittstemperaturen i juli 25,1 °C/77,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 3,2 °C/37,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Lumbarda är Bol (BWK) (56,60 km).

Planera en resa till Kroatien