Osj

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Osj inkluderar Hotel Orto Asia, Hostel Sulaiman-Too och Be my Guest baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Osj genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Osj

från 380 SEK
från 860 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 175 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Osj är augusti, med ett genomsnitt på 486 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 224 SEK per natt. Det är 11 % lägre än det genomsnittliga priset 251 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Osj är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,3 °C/45,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,0 °C/89,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,1 °C/22,8 °F.
Närmaste flygplatsen för Osj är Osj (OSS) (9,96 km).

Planera en resa till Kirgizistan