Cholpon-Ata

22 apr. 201923 apr. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cholpon-Ata inkluderar Mini-pansionat Maksat, Best och Guest House on Ozernaya 2 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cholpon-Ata genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cholpon-Ata

från 2 677 SEK
från 1 577 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 218 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cholpon-Ata är februari, med ett genomsnitt på 375 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 314 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cholpon-Ata är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 5,8 °C/42,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 13,3 °C/55,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −3,3 °C/26,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Cholpon-Ata är Issyk-Kul (IKU) (62,85 km).

Planera en resa till Kirgizistan