Zhangjiakou

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Zhangjiakou inkluderar Blue Whale Hotel, Zhangjiakou International Hotel (Building B and C) och Hanting Hotel North Mingde baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Zhangjiakou genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Zhangjiakou

från 262 SEK
från 318 SEK
från 598 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 224 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Zhangjiakou är augusti, med ett genomsnitt på 524 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 249 SEK per natt. Det är 29 % lägre än det genomsnittliga priset 324 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Zhangjiakou är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 1,5 °C/34,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,9 °C/85,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −12,6 °C/9,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Zhangjiakou är Zhangjiakou (ZQZ) (10,20 km).

Planera en resa till Kina