Yinchuan

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Yinchuan inkluderar Apollo Hotel, East Lake International Hotel och Holiday Inn Yinchuan INT'L Trade Centre baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Yinchuan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Yinchuan

från 293 SEK
från 537 SEK
från 980 SEK

Vad säger resenärer om Yinchuan?

9,8
Historieälskare
7,9
Backpackers
6,7
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (10)
Yinchuan.de
Yinchuan.deYinchuan
2016-03-30

Yinchuan är en vacker stad i nordöstra Kina med en lång historia och hem till Hui nationen. Med attraktioner såsom sand sjö, Haibao pagod, trumtorn eller zhenbeipu studios - Yinchuan är värt ett besök! Om du behöver mer information bör du besöka: www.yinchuan.de

Jenny You
Jenny YouPeking
2014-10-08

Det är väldigt trevligt! Himlen berget öknen i västra Kina! Det finns gravar där tusen år tyst och stora.

Casper Tollerud
Casper TollerudShanghai
2013-09-25

Yinchuan är en ganska cool stad. Standard provinsiell stad men med några sevärdheter i staden och en hel rad av bra sevärdheter runtom i staden. Det finns gott om boende i alla områden och det är billigt att äta här. Staden kanske inte ser så lockande, men har en hel natt marknad precis i mitten av staden. Både muslimer och norra kinesisk mat är riktigt bra här, och marknaden pågår långt in på natten.

Alchain
AlchainShanghai
2017-01-06

这真的有意义么

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Yinchuan är mars, med ett genomsnitt på 874 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 287 SEK per natt. Det är 53 % lägre än det genomsnittliga priset 441 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Yinchuan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 2,5 °C/36,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 29,7 °C/85,5 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −13,3 °C/8,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Yinchuan är Yinchuan (INC) (18,45 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Alxa Left Banner Bayanhot Airport (74,49 km)

Planera en resa till Kina