Wuhai

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Wuhai inkluderar Home Inn (Wuhai Wanda Plaza), Yifeng International Hotel och Wuhai Tongda Business Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Wuhai genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Wuhai

från 162 SEK
från 237 SEK
från 437 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 225 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Wuhai är juli, med ett genomsnitt på 324 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 225 SEK per natt. Det är 19 % lägre än det genomsnittliga priset 269 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Wuhai är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 0,8 °C/33,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,7 °C/90,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −16,3 °C/2,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Wuhai är Wuhai (WUA) (15,54 km).

Planera en resa till Kina