Tianjin

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tianjin inkluderar Tianjin Golden Island Holiday Hotel, Holiday Inn Tianjin Aqua City och Holiday Inn Tianjin Binhai baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tianjin genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tianjin

från 362 SEK
från 661 SEK
från 1 097 SEK

Vad säger resenärer om Tianjin?

9,8
Historieälskare
8,9
Konst & Designälskare
8,7
Hälsa
8,6
Hipsters
8,5
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (34)
Emma Bukowski
Emma Bukowski
2014-12-05

Jag älskar Tianjin men jag har bott här i sex månader nu. Det är ett bra ställe att bo, men det finns inte mycket som pågår om du vill göra en vecka resa i det. Du är bättre att gå till Peking.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-10-02

Tianjin människor är mer användarvänliga och enkla. 10 år sedan de flesta av dem cykla till jobbet, men nu många har egen bil. De har känt mat som "Gou Bu-li Bao-Zi 'och' HuaJuan" kex. Aldrig och mindre besöka livsmedels Street, Fashion Street och antikens kultur Street.

Trip Editorial Team
Trip Editorial TeamMenlo Park
2014-02-15

SNOW POLO: Surprise, surprise ... Vem skulle ha gissat en BASTARDIZED version av en traditionell spel i samband med världens rika, internationell elit skulle nu spelas på destinationer så långt kastade som Kina? 1985, den första snön polo match gjorde det från middagsbordet fantasi för att polo fält verklighet framför en liten publik på den frusna ytan av sjön St Moritz, Schweiz. Sedan dess har denna ovanliga ta på en ryttare tradition har skjutit till oväntad popularitet i en mängd olika platser från Europa till USA, med den senaste fans kommer ut ur Asien. Känd för den ökade hastigheten på spelet som kommer från att spela på en mindre fält av packad snö eller en frusen sjö (hälften så stor som en normal fält), är hästar skodda med speciella mönstrade skor och bollen är större och ljusare för att synliggöra av VIP publik som åtnjuter mer intim upplevelse och posh miljö denna nya take på den ädla sporten ger. En årlig Snow Polo-VM (lanserades 2011) sker nu varje vinter (årets i Tianjin, Kina i januari). Besök www.snowpoloworldcup.com att läsa mer!

Me Lik Oh
Me Lik OhSingapore
2015-09-29

En traditionell kinesisk muslimska konditori i Kina.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 474 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tianjin är juni, med ett genomsnitt på 698 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 598 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 585 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tianjin är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 15,0 °C/58,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,9 °C/87,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −8,0 °C/17,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Tianjin är Tianjin (TSN) (13,17 km).

Planera en resa till Kina