Tangshan

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tangshan inkluderar Ibis Tangshan Wanda Plaza Hotel, Kunhaiwang Hotel och Hanting Hotel Tangshan South Jianshe Road Nanhu Garden baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tangshan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tangshan

från 356 SEK
från 549 SEK
från 630 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tangshan är oktober, med ett genomsnitt på 412 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 299 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 316 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tangshan är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 4,6 °C/40,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,6 °C/87,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −9,3 °C/15,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Tangshan är Tangshan (TVS) (19,08 km).

Planera en resa till Kina