Peking

9 apr. 202010 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Peking inkluderar Holiday Inn Beijing Deshengmen, Grand Skylight International Hotel Beijing och East Beijing baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Peking genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Peking

från 510 SEK
från 703 SEK
från 1 170 SEK

Vad säger resenärer om Peking?

9,8
Historieälskare
9,1
Konst & Designälskare
8,9
Matälskare
8,0
Äventyrsresenärer
7,0
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (870)
Schel @schel74
Schel @schel74Los Angeles
2017-08-05

Peking påminner mig om ett antal europeiska städer. Mycket märkligt att de flesta människor först med öst vs West idé. Men titta på det som en kombination av gammalt och modernt, och varje steg i mellan. Peking är en gammal stad med super moderna hotell, kontorsbyggnader, flygplatser, samtidigt som gamla hem (hutonger) nattmarknader museer och byggnader. Det är föroreningar tung minst sagt. Det var så illa att jag bara kunde tydligt se solen för en timme eller två varje dag när jag var i staden. Det fanns en hel del liter som du ser i de flesta stora städer i världen. Den hade samma atmosfär av ett par andra stora asiatiska städer (Bangkok och Manila kommer att tänka) som jag har varit på, beviljade ett annat klimat och helt olika typer av vegetation. Peking är också börjar få varuhus och kedjan restauranger poppar upp överallt. Tunnelbanan är intressant eftersom det är har flera ringar med ett par rakt igenom skott på olika platser. Ja jag kryssade tunnelbanan med munchkin medan vi var här i Kina. Det var definitivt en bit av en överraskning för mig. Men det helt påminde mig om alla andra tunnelbana som jag har varit på också. Sedan är det trafiken som verkligen suger om du är ute och omkring på udda timmar (tack och lov vi var och jag förstår varför) men wow. Även om de flesta av min tid i Peking var på semester helgen, var det fortfarande galet att se hur mycket trafik som var ute och omkring. Definitivt en destination värt att gå till, att hitta något annorlunda än de flesta andra platser som jag har varit. Jag skulle gärna vilja gå tillbaka och uppleva några av nattlivet, men historien är vad jag var här för på denna resa.

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2016-05-15

En bra startpunkt för vår resa runt Kina, med så många viktiga historiska platser av intresse att se. De enda downsides var den tunga smogen (vi såg aldrig solen) och den otroliga trafik! Jag kunde inte tänka mig att leva på en sådan plats, men för ett par dagar besöker det var acceptabelt.

Lisa's tour
Lisa's tourPeking
2015-12-09

Det är fantastiskt! Dess kinesiska element kungfu. Vi följer turen att se showen, jag gillar det mycket, det visar oss något omöjligt, bra!

Kejia Cheng
Kejia Cheng
2016-01-20

Dålig trafiksituation! Dis! Stor stad! Aging! Massor av universitetet! Jag bor i här!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 709 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Peking är mars, med ett genomsnitt på 971 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 883 SEK per natt. Det är 1 % högre än det genomsnittliga priset 868 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Peking är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 14,3 °C/57,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,6 °C/88,9 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −8,5 °C/16,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Peking är Beijing Capital (PEK) (24,40 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Beijing Nanyuan (25,45 km) Peking Daxing (43,93 km)

Planera en resa till Kina