Nanyang

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Nanyang inkluderar Sanyuan Business Hotel, Lixiang Express Hotel och Star of Century Hotel (Nanyang Beijing Avenue) baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Nanyang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Nanyang

från 99 SEK
från 311 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 187 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Nanyang är februari, med ett genomsnitt på 684 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 224 SEK per natt. Det är 71 % lägre än det genomsnittliga priset 384 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Nanyang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,1 °C/52,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 31,9 °C/89,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,3 °C/29,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Nanyang är Nanyang (NNY) (1,14 km).

Planera en resa till Kina