Jinghong

22 sep. 201923 sep. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jinghong inkluderar Homeinns, Xishuangbanna Yayuxuan Homestay och Meigongyuan Wangjiang Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jinghong genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jinghong

från 198 SEK
från 330 SEK
från 433 SEK

Vad säger resenärer om Jinghong?

9,8
Backpackers
9,8
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (3)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
2014-04-30

Beläget i södra Kina, är Jing Hong huvudstad Xishuangbanna i södra Yunnan. Det finns massor av bussar som förbinder Jing Hong och Kunming, men det är mer av en transit stad för inhemska och internationella resenärer som passerar mellan Kina och Laos än en destination. Men mer än bara ett stopp över, är Jing Hong möjligen en av de mest internationella resenärer vänliga städer i hela Kina. De flesta av kaféer i staden erbjuder engelska menyer, är det lätt att få wifi signaler (vilket inte är vanligt i Kina), och det finns många tour paket som finns tillgängliga. Det är också en mycket promenad-kan stad. De mest populära sak att göra här besöker minoritet byar. Det bästa sättet att göra det är att köpa resepaket från en av många researrangörer i staden. Det finns också massor av tempel utspridda, som skiljer sig helt från tempel i andra delar av Kina. Du kan också hyra en cykel och besöka regnskog.

ParkGrades
ParkGrades
2011-01-22

2015-04-06

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 168 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jinghong är juni, med ett genomsnitt på 373 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i september förra året var 192 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 244 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jinghong är den förväntade genomsnittstemperaturen i september 26,3 °C/79,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 33,4 °C/92,1 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 11,7 °C/53,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Jinghong är Xishuangbanna Gasa (JHG) (5,48 km).

Planera en resa till Kina