Jinchang

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jinchang inkluderar Jindu International Hotel, Jinhui International Hotel och Yidu Business Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jinchang genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jinchang

från 150 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 200 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jinchang är november, med ett genomsnitt på 575 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 225 SEK per natt. Det är 39 % lägre än det genomsnittliga priset 315 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jinchang är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −1,0 °C/30,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −14,9 °C/5,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Jinchang är Jinchuan (JIC) (14,27 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kangding (58,35 km)

Planera en resa till Kina