Hangzhou

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Hangzhou inkluderar Tianyuan Tower Hotel, Ssaw Boutique Hotel Hangzhou Lakeside och Citadines Intime City Hangzhou baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Hangzhou genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Hangzhou

från 504 SEK
från 635 SEK
från 1 307 SEK

Vad säger resenärer om Hangzhou?

9,8
Konst & Designälskare
8,3
Miljöresenärer
8,3
Matälskare
7,6
Familjeresenärer
7,4
Historieälskare
Medlemmars omdömen (130)
Rita
RitaLissabon
2016-04-13

Vacker sightseeing! Fantastiska sjöutsikt. Och grym show på natten: missa inte det!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-09

Ofta besökte som en dagstur från Shanghai, staden Hangzhou gör en fin alternativ bas för att utforska området. I centrum av staden är West Lake (Xi Hu), en enorm samling av trädgårdar, broar och paviljonger som är så vacker som något Kina har att erbjuda. Utanför området sjö (som är ganska stora, men kan circumambulated i några timmar) finns det inte en hel del att se, men man kan gärna tillbringa flera dagar promenader och utforska sjön och bergen som omger den, njuta av vad är utan tvekan Kinas vackraste stadslandskapet.

Monica Suma
Monica SumaBukarest
2015-09-10

Dubbat "himmelriket på jorden" i många kinesiska dikter, historia Hangzhou spänner tillbaka över 2000 år. Det kom till global uppmärksamhet när Peking-Hangzhou Grand Canal - världens längsta kanal - byggdes. Men det är West Lake och Meiijawu Tea Cultural Village som är mest lockande i nutid. Uppleva den lokala processen att göra te i Kina genom att besöka te jordbruksmarker i Hangzhou. Endast en timme bort från Shanghai, är det där du kan kryssning den fridfulla West Lake - en Unescos världsarv - och promenera genom idylliska teplantager och köpa färskt te direkt från källan.

Harold
HaroldBrooklyn
2013-06-24

Den mest trevlig stad jag någonsin besökt i Kina. Tro det eller ej, är det faktiskt beboelig. Hem till några av Kinas rikaste affärsmän, är infrastrukturen här särskilt bra och denna stad slår en jämförelsevis god balans mellan stads- och grönt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 548 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Hangzhou är januari, med ett genomsnitt på 797 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 672 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 698 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Hangzhou är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 13,0 °C/55,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,8 °C/92,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,1 °C/34,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Hangzhou är Hangzhou (HGH) (27,29 km).

Planera en resa till Kina