Guangzhou

22 nov. 201923 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Guangzhou inkluderar Paco Business Hotel (Guangzhou Shahe Clothing City), Vili International Hotel och Guansheng Kingstyle Hotel (Guangzhou Tianhe) baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Guangzhou genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Guangzhou

från 412 SEK
från 625 SEK
från 2 362 SEK

Vad säger resenärer om Guangzhou?

9,8
Matälskare
9,5
Affärsresenärer
7,6
Konst & Designälskare
7,4
Friluftsmänniskor
7,0
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (195)
Wandering Soul
Wandering SoulSingapore
2015-11-10

Bra mat! En stad som är i allmänhet ganska vänligt. Jag känner säkert gå runt denna plats också.

Bowers Kylee
Bowers Kylee
2015-06-13

Guangzhou är en vacker stad att besöka, speciellt på natten runt med vackra vyer med färgglada lampor utanför. Det är kul att besöka med familj, vänner och affärer.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-11-17

Guangzhou ligger i södra delen av Kina. Guangzhou är en viktig stad och affärscentrum. När vi besöker Guangzhou, vi verkligen inte kan föreställa sig hur stor är Guangzhou, är även järnvägsstationen så trångt och stora gjort oss rädda för. Hur som helst, är Guangzhou maten mycket bra och har många olika typer av kinesisk mat.

Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
2015-10-24

Ännu en stor, över trångt och ljus kinesisk stad. Jag hade inte hört talas om Guangzhou tills jag började leva i Asien, men det är en stor stad med en lång horisont. De flesta av det omgivande området är inte mycket väl, men stadens centrum är mycket trevligt.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 475 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Guangzhou är april, med ett genomsnitt på 675 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 525 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 538 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Guangzhou är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,7 °C/69,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 10,9 °C/51,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Guangzhou är Fushun (FUO) (20,52 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Guangzhou (29,48 km)

Planera en resa till Kina