Chongqing

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Chongqing inkluderar Atour Hotel (Chongqing Hongyadong Riverside), Crowne Plaza Chongqing Jiefangbei och Golden View Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Chongqing genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Chongqing

från 295 SEK
från 394 SEK
från 726 SEK

Vad säger resenärer om Chongqing?

9,8
Matälskare
7,0
Konst & Designälskare
6,9
Historieälskare
6,9
Familjeresenärer
6,6
Backpackers
Medlemmars omdömen (55)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
2016-04-11

En stor stad med en vacker stadskärna. Du kommer att vilja komma hit om du ska inleda en Yangtzefloden kryssning. Se till att gå och se pandas i djurparken innan du får på båten.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2016-03-05

Chongqing är känd som en gång Kina Gorvernemnt har administrativa kontor här. Maten också mycket populär. Kolla här om du är intresserad av att besöka.

Mel S Wong
Mel S WongSan Francisco
2012-10-28

Kallas även berget staden, är Chongqing en viktig stad i Kina på grund av sin ställning som porten till Yangtzefloden. Själva staden är livliga med nattliv och vardagen. Chongqing är färgglatt och roligt, natursköna och moderna. En sådan ögonen öppna besök för oss.

Fiona Wonder
Fiona Wonder
2017-01-06

Zhaimu berget. Skav maträtt är speciell. Runt en liten sjö, inte i ett rum

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 382 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Chongqing är juni, med ett genomsnitt på 480 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 419 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Chongqing är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 2,7 °C/36,8 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis september med en genomsnittstemperatur på 9,7 °C/49,5 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på −0,6 °C/30,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Chongqing är Chongqing (CKG) (19,43 km).

Planera en resa till Kina